Ποιοι είμαστε

Ξεκινώντας την επιτυχημένη μας πορεία στο χώρο των κατασκευών το 1969, από τον κ. Γεώργιο Φασάκη, συνεχίζουμε και υποστηρίζουμε και διατηρούμε τη φιλοσοφία που αναπτύξαμε στις κατασκευές οικοδομών μέχρι και σήμερα.

Η «FASAKIS HOME OE» .είναι μια τεχνική κατασκευαστική εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή σύγχρονων, πολυτελών κατοικιών, με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Σήμερα,  η επιχείρηση  λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του πολιτικού μηχανικού Ανδρέα Γ. Φασάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών από το 1988 έως σήμερα.

Διαθέτει  Αρχιτεκτονικό Γραφείο, στελεχωμένο με μόνιμο επιστημονικό προσωπικό σχεδιαστών, πολιτικών μηχανικών & μηχανολόγων, δια την μελέτη και επίβλεψη των οικοδομών που ανεγείρει η ίδια σε ιδιόκτητα οικόπεδα αλλά  και ιδιοκτησίας τρίτων.

Υπεύθυνη στη σχεδίαση και εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών
Εκπόνηση στατικών μελετών και διαχείρηση οικοδομικών αδειών.
Αρμόδιος για τη μελέτη και επίβλεψη ηλεκτρομηχανολογικών μελετών
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Στην εκτέλεση των έργων επικεφαλής και έμπειρος εργοδηγός.

Τα συνεργεία αποτελούνται από σταθερούς συνεργάτες και μόνιμα απασχολουμένους υπο-εργολάβους,  οι οποίοι εκτελούν τις επι- μέρους εργασίες με συνέπεια και ακριβή τήρηση των προδιαγραφών της μελέτης, αλλά και  σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησης.

Στόχος μας είναι η ανέγερση πολυτελών κτηρίων διαμερισμάτων, γραφείων και καταστημάτων σε προνομιακές περιοχές, ο ιδανικός συνδυασμός αισθητικής και λειτουργικότητας, η εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών και η σωστή αξιοποίηση του εκάστοτε χώρου.

Σήμερα, έχοντας συμπληρώσει περίπου 20 έτη δραστηριότητας στον χώρο της κατασκευής, γνωρίζουμε ότι η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια και η γνώση μετουσιώνεται μέσα από την φήμη μας. Το καλό όνομα είναι το πιο δυνατό δομικό υλικό.

Για μας αποτελεί ανάγκη και στόχο η παραμονή στην καρδιά και στην συνείδηση των συνεργατών και των πελατών μας.

Συγκεκριμένα η εταιρεία μας προσφέρει:

  • Κατασκευές με το σύστημα της αντιπαροχής και αγοράς οικοπέδων
  • Πωλήσεις διαμερισμάτων και κατοικιών
  • Κατασκευή κατοικιών “επί παραγγελία”
  • Κατασκευή σύνθετων κτηρίων βάσει συμφωνίας συνεργασίας

Η αισθητική προσέγγιση γίνεται μέσα από τα πρίσμα της απόλυτης ένταξης της κατασκευής στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της κάθε περιοχής.

Η αρχιτεκτονική ματιά στον χώρο γίνεται με έμφαση στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική όπου απαιτείται, και την νεωτεριστική αντίληψη σε αστικούς χώρους.